You can see 3 statues of the Greek goddesses welcoming you once you open the door. The Greek room is almost 468sq.ft. In such a big room, even the 37inch LCD TV seems to be smaller on the wall. To people who are used to live in the busy city, a room big like this is a blessing. Different from the Greek marine style in the living room of the Errantry, the Greek room is with warm island style. You can feel the warm sun shine as if you are in the Mediterranean Sea just by staying in the room lying on the sofa. It’s a real pleasure to enjoy the wind of Hualien when you open the window, or to stay away from the summer heat just by staying in the Greek room with the air-conditioner on.


打開房門,就看到三座希臘女神雕像的迎接,將近13坪 的希臘房,大到連掛在牆上的37吋液晶電視都顯小,如此大的卧室,對生活在都市叢林中的人來說,有種被寵愛的感覺。暖色系的希臘房和怡然居交誼廳吧台的希臘海洋風不同,走的是島嶼人文風。待在房中有種地中海陽光照在身上的溫暖,斜坐在躺椅上,不論是打開窗戶吹吹花蓮的風,或是打開變頻空調避避暑氣,單單只是待在希臘房裏,就是身心的一大享受。



 

希臘風房型之攝影作品係 劉燕南 老師提供


 



希臘房 _冬季羽絨被



希臘房_寫字桌



希臘房



希臘房玄關_吊衣架



希臘房 _劉燕南老師攝影作品http://graceliu.myweb.hinet.net/



希臘房 _柚木床



希臘房 _柚木床



希臘房 _柚木床



希臘房 _柚木床&檜木拉床



希臘房 _37吋電視



希臘房 _37吋電視



希臘房 _檜木拉床



希臘房 _檜木拉床_拉開後情景



希臘房 _衛浴間



希臘房 _衛浴間



希臘房 _衛浴間



希臘房 _衛浴間



劉燕南老師簡介:


 


記得自懂事階段,課餘我常常獨自靜處。翻閱雜誌,尤其印象深刻的是一本 雜誌『今日世界』,攝影老前輩 錢萬里 先生匠心獨具的作品,幀幀吸引著我,草原曙光、洞庭夕照、平湖秋月……。我也喜歡蒐集報章雜誌中的小孩天真的笑容,老人爬滿皺紋的臉,親子和樂融融的天倫樂…,也許是性向使然,爾後,很自然的投入浩瀚攝影天地。


 

創作者介紹

悠閒 慢活 怡然居

jhntwroc 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(1) 人氣()


留言列表 (1)

發表留言
  • Mike 攝影師
  • <p>拍的漂亮!..祝攝影主題民宿生意興隆!</p>